Om oss

Design med omtanke

Vi heter No Gadget Design och vi är ett konsultföretag inom design och kommunikation. Företaget bildades 2010 och vi har sedan dess arbetat med många olika uppdrag. No Gadgets affärsidé är att med hjälp av design och kommunikation stärka sina kunders varumärken och särskilja dem från konkurrenter. Design handlar inte bara om utseende utan också om funktion och information. No Gadget betyder inga prylar, namnet är en påminnelse till oss själva om att vi inte bara ska göra ännu en pryl utan ta fram hållbara lösningar. Vi vill skapa design med omtanke om människor och miljö och vi strävar efter att alltid vara konstnärliga och trovärdiga i vårt arbete. Med rötter i konstnärliga utbildningar erbjuder No Gadget en bra balans mellan digitala och analoga designlösningar. Vi älskar design och kommunikation och dess betydelse och vi vill att våra idéer och erfarenheter ska komma till nytta för er!

Anna Fossane

Anna Fossane

Anna är utbildad industridesigner vid Mittuniversitetet med inriktningen design för alla, vilket innebär att form och material anpassas för att alla ska kunna använda produkten oavsett fysisk förmåga. Hon har även studerat tre år på konstskola. Roligast tycker hon är att hitta multifunktionella lösningar på produkter och tjänster. Förutom produktutveckling har hon arbetat mycket med illustration och fotografi. Hon håller även en del kurser i bildbehandling och trycksaksproduktion i Adobes programvaror på bland annat Mittuniversitetet. Hon sitter med i styrelsen för Svensk Form Västernorrland. Anna har också vana av projektledning och företagsledning, bland annat genom sin tid som delägare i Matroshka Furniture, som utvecklade compact living möbler. Kontakta Anna här.

Kristina Jeppson

Kristina Jeppson

Kristina är grafisk designer med goda kunskaper i strategisk kommunikation. Hon har en masterutbildning i design och kommunikation med förpackningsinriktning vid Mittuniversitetet. Kristina arbetar gärna med illustrationer, bokomslag och affischer, hon tycker att kollage är den roligaste tekniken. Hon är duktig på att ta fram nya idékoncept. Kristina har även studerat journalistik och tidningsformgivning och arbetat både som journalist och printredaktör på flera olika tidningar, också hon är med i styrelsen för Svensk Form Västernorrland. Kontakta Kristina här.